×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۹ دی - ۱۳۹۶  
true
true
طرز تهیه ترشی تابستانی

 ترشی گوجه سبز
مواد لازم:
گوجه سبز      1کیلو
شکر             250 گرم
سرکه           2 پیمانه
دارچین          1 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه ای استفاده می شود ریخته درب آن را می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.
 
 
ترشی گیلاس
مواد لازم:
گیلاس درشت    2 کیلو
فلفل سبز         200 گرم
سرکه              به اندازه لازم
ترخان              مقداری
نمک               به اندازه لازم
 
طرز تهیه:
گیلاس ها را بعد از شستشوی کامل درون ظرفی مناسب که همان ظرف ترشی شماست ریخته و لا به لای آن ابتدا ترخان و کمی فلفل قرار دهید و بعد سرکه و نمک را خوب حل کرده و به آن اضافه کنید. در جای خنک ترشی را قرار دهید تا ترشی جا بیافتد.
 
 
ترشی انگور
مواد لازم:
انگور سفید      2 کیلو گرم
سرکه            2 لیوان
نمک              2 قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه:
انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.
 
 
 
ترشی انجیر
مواد لازم:
انجیر           2 کیلو گرم
شکر           750 گرم
آب             1 لیوان
دارچین        1 قاشق غذا خوری
سرکه         به اندازه لازم
 
طرز تهیه:
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
 
 
ترشی آلبالو
مواد لازم:
آلبالو               1 کیلو گرم
نمک و سرکه   به اندازه کافی
 
طرز تهیه:
آلبالو را تمیز کرده در صافی ریخته و مقداری به آن نمک میزنیم. چند ساعت می گذاریم بماند و بعد آلبالو را در ظرفی دهان گشاد ریخته و ظرف را پر از سرکه می کنیم. در ظرف را محکم می بندیم و در جای خنگ می گذاریم.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false